Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/01/2023 12:43:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Any 2013

El projecte Treball als barris ha permès articular les següents accions al llarg de 2013:

Treball als barris

Casa d'Oficis "Dinamització sociocultural"

Gràcies a l'articulació de la Casa d'Oficis d'animadors/es socioculturals es contractaran 8 joves d'entre 18 i 24 anys a l'atur per tal de formar-los i capacitar-los com a animadors/es socioculturals. Aquest programa d'un any de durada pretén d'aquesta manera ampliar l'oferta sociocultural adreçada a diferents col·lectius de Can Calders i La Salut i del municipi en general.

Treball als barris

Taller d'Ocupació "Entre tots i totes, Fem Barri"

L'objectiu d'aquest programa ocupacional d'un any de durada és la millora de la qualificació professional de 8 persones desocupades, preferentment dones, majors de 25 anys dels barris en matèria d'educació mediambiental i cívica. Així, desenvoluparan tasques d'informació, sensibilització i conscienciació ciutadana d'actuacions sobre l'entorn urbà per part dels ciutadans i ciutadanes del municipi, la cura del medi ambient, la convivència i el civisme.

Treball als barris

Pla d'ocupació "Promoció de l'autonomia personal"

Aquest projecte de 6 mesos de durada preveu la contractació de 8 persones aturades pel desenvolupament de tasques d'atenció i cura de la llar per a persones grans o amb situacions de dependència.

Treball als barris

Dispositiu d’inserció sociolaboral

A més de l’articulació de diversos programes, Treball als Barris 2013 permetrà el desenvolupament d’un exhaustiu dispositiu d’inserció laboral. Aquest dispositiu contempla una sèrie d’accions adreçades principalment a joves i persones en risc d’exclusió social, d’entre aquestes accions destaquen quatre grans cursos de formació ocupacional. Contemplen l’aprenentatge de diverses especialitats, com són auxiliar de cuina, gestor de magatzem, dependent/a polivalent i cambrer/a de pisos. Una altra de les actuacions desenvolupades ha estat la continuació del Club de Feina als Barris, que té lloc cada dimarts i divendres de 9.30 a 11.30 a l’Oficina de Fem Barri.

Salta a la part superior