Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/01/2023 14:06:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Any 2014

El projecte Treball als barris ha permès articular les següents accions al llarg de 2014:

Treball als barris

Pla d'ocupació "Promoció de l'autonomia personal"

Aquest projecte de 6 mesos de durada preveu la contractació de 8 persones aturades pel desenvolupament de tasques d'atenció i cura de la llar per a persones grans o amb situacions de dependència.

Treball als barris

Pla d'Ocupació "Auxiliars d'informació"

Permetrà la contractació durant 6 mesos de 7 persones per capacitar-les en el desenvolupament de tècniques de prospecció, recopilació i tractament de dades, i l'atenció i informació a la ciutadania en general.

Treball als barris

Pla d'ocupació "Dinamització digital"

Es contractaran 5 joves d'entre 16 i 29 anys durant 6 mesos, per dur a terme accions d'alfabetització digital de diversos col·lectius dels barris, així com facilitar l'accés a les eines TIC del teixit social de la ciutat.

Treball als barris

Dispositiu d’inserció sociolaboral

A més de l’articulació de diversos programes, Treball als Barris 2014 permetrà el desenvolupament d’un exhaustiu dispositiu d’inserció laboral. Aquest dispositiu contempla una sèrie d’accions adreçades principalment a joves i persones en risc d’exclusió social. Entre aquestes accions destaquen tres grans cursos de formació ocupacional que contemplen l’aprenentatge de diverses especialitats, com són auxiliar de cuina i sala, cambrer/a de pisos i dependent/a polivalent. L’oferta formativa contempla a més un curs d’Anglès bàsic per a l’atenció al públic i l’hostaleria i tres cursos que permeten aconseguir simultàniament el carnet de Conductor de carretons, la Targeta Professional de la Construcció i el carnet de Manipulació d’aliments. Una altra de les actuacions previstes és la continuació del Club de Feina als Barris, que té lloc cada dimarts i divendres de 9.30 a 11.30 a l’Oficina de Fem Barri.

Salta a la part superior