Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/07/2019 09:36:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Parc de Collserola
Punts d'interès
   
  Torre Abadal

  Torre Abadal

  Torre medieval que es troba integrada en l'edifici de la masia homònima i que conserva dos dels seus quatre costats, en una alçada de planta i dos pisos.
  Can Ferriol

  Can Ferriol

  Masia d’estil modern popular del segle XVIII dins d'una finca de 86 hectàrees de boscos i camps amb conreus de secà i regadiu i fruiters.
  Torre del Bisbe

  Torre del bisbe

  Aquest edifici esplèndid i de grans dimensions conegut també com Torre de Baix, va se construït probablement al segle XII sobre una antiga torre de defensa, i es troba situat a la vall de Sant Feliu de Llobregat.
  Ermita La Salut

  Ermita La Salut

  La capella es va edificar sobre una ermita medieval i fou beneïda el 1749. 
  Can Parellada

  Can Parellada

  Masia originària del segle XII amb ampliacions al segle XVIII. És una de les poques masies que manté actiu el conreu.
  Can Masseguer

  Can Masseguer

  Aquest mas situat a la riera de la Salut és un dels més antics de Sant Feliu, ja què el seu origen es remunta al segle X. Actualment no s'hi pot accedir.
  Can Cuiàs

  Can Cuiàs

  La masia està totalment restaurada i adaptada a la seva nova funcionalitat com a espai lúdic i restaurant. L’any 1999 es va inaugurar un camp de golf a les terres de la propietat.
  Can Pahissa

  Can Pahissa

  Situada molt a prop de la línia del tren, aquesta masia és un conjunt d'edificacions fruits d'ampliacions en funció de les necessitats. Actualment està molt deteriorada.
  Can Sant Feliu

  Can Sant Feliu

  Aquesta masia situada a prop del camí ral i actualment enclotada pel traçat de la via del tren ha tingut diversos noms. Inicialment es va dir Can Roure, però posteriorment Can Sant Feliu i Can Miano.
  Can Albareda

  Ca n'Albareda

  Masia datada a mitjan del segle XVI. Conserva el seu aspecte original de planta basilical, amb un pis, golfes i un cos central sobrealçat.
  Can Canaris

  Can Canaris

  L'origen de la masia de Can Canaris se situa al segle XVIII i el seu nom provindria del seu primer propietari i constructor, un senyor de les Illes Canàries.
  Santa Creu d'Olorda

  Santa Creu d'Olorda

  Conjunt d’edificacions format per l’església, el cementiri i la casa rectoral, situat a la carretera que puja de Molins de Rei a Vallvidrera. L’església està documentada el 1032.